Even Voorstellen

GRAAG WIL IK MIJ AAN U VOORSTELLEN:

Ik ben Berthe Sibma en verzorg schoonheidsbehandelingen, pedicure, voetreflextherapie en kleuradvies kleding. Ik ben alweer 15 jaar met mijn praktijk Berthe Sibma Beauty & Wellness actief in gezondheidscentrum Vida Sana aan de Dorpsstraat 29 in Elst.

Persoonlijk contact en oprechte aandacht voor mijn klant vind ik erg belangrijk en staan bij mij centraal. Ik werk op een no-nonsense manier met een goed advies en een effectieve aanpak. Ik adviseer hoe u uw gezicht en voeten in een zo goed mogelijke conditie kunt brengen en houden. De voetreflexmassage zorgt voor een optimale doorstroming. De kleuranalyse voor de juiste kleurencombinatie in uw leven.

Tijdens een gratis consult analyseer ik uw huid en geef u advies op maat. Hierbij staan jouw persoonlijke wensen altijd centraal.

Ik heb passie voor m’n vak en kan bouwen op jarenlange ervaring. Ik zorg er voor dat je je optimaal kunt ontspannen en herboren en energiek uit de behandelstoel komt. Naast uiterlijke schoonheid staat innerlijke schoonheid bij mij centraal.

Graag ontmoet ik je een keer voor een gratis 1e consult en/of behandeling in mijn praktijk aan de Dorpsstraat in Elst.

 

Sibma_2991_1

info: 06-27005055

Na uw aanwezigheid in mijn salon straalt u van BINNEN EN BUITEN!!