Berthe Sibma - Lichaam en Geest

Krul

Behandelingen Lichaam

Prijslijst

Duur (Min) Prijs (Euro)
Gezichtsbehandelingen 30 28
45 38
60 49
Pedicure 40 28
Voetmassage 40 28
Pedicure met voetmassage 50 43

Gezichtsbehandelingen

Oppepper

Gezichtsreiniger, scrub en masker met dagverzorging. Voor iedereen die een half uurtje wil ontspannen en haar huid extra wil verzorgen.

30 minuten: 28,00 euro

Zuivering

Gezichtsreiniger, scrub, het verwijderen van mee-eters, zuiveringsmasker en dagverzorging. Voor een gecombineerde/vette en droge huid met gerstekorrels voor een diepe reiniging.

45 minuten: 38,00 euro

Klassiek

Complete gezichtsbehandeling, inclusief epileren en massage gezicht, nek en decolleté. Zo ga je weer stralend en mooi verzorgd de deur uit.

60 minuten: 49,00 euro

Bijkomende handelingen

Binnen de behandeling: .. Buiten de behandeling:

Cosmetische bindweefselmassage

Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. De huid wordt steeds slapper. Gevolg RIMPELS. Deze cosmetische bindweefselmassage in het gezicht laat de conditie van de huid verbeteren, RIMPELS VERMINDEREN, de huid voelt gladder aan en het geeft glans. Ook voor onzuiverde huid, wallen onder ogen, bij hoofdpijn en stijve nek. Het beste resultaat verkrijgt u in een kuurverband. Deze kuur bestaat uit 6 of 12 behandelingen. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en de ernst van de klachten en het gewenste effect. Geschikt voor: Rimpels en plooien, alle huidtypen (ook voor gevoelige huid), verstevigd de huid, verhoogt bloedcirculatie, draineert vochtwallen en onderkin.

30 minuten: 28,00 euro

Cupping massage

Cupping massage is een gemoderniseerde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze wordt uitgevoerd met siliconen cups. Cupping geeft een stimulerende werking op de onderliggende weefsels en verhoogt de bloedscirculatie. Resultaat: verstevigt de huid, vermindert rimpels en fijne lijntjes, draineert vochtwallen en onderkin.

30 minuten: 28,00 euro

Pedicure

Welzijn begint bij het goed staan en het hebben van probleemloze voeten.

Berthe

40 minuten: 28,00 euro

Voetmassage

Laat uw voeten lekker tot rust komen met een ontspannende voetmassage. U voelt zich na de voetmassage als herboren.

30 minuten: 28,00 euro

Pedicure met voetmassage

60 minuten: 43,00 euro

Krul